.

 

domov

o nas

ponudba

izposoja

kontakt

 

 

 

 

 

Ni isto, če kupite moško obleko v trgovini ali pa vam jo sešije krojač. V našem salonu vam izdelamo vsak kos oblačila po vaših merah, pa naj bo vaša postava še tako zahtevna. Obleko vam izdelamo po tradicionalni krojaški metodi, kar pomeni ročno unikatno izdelavo.

Sešito oblačilo se bo popolnoma prilegalo vaši postavi. Ne boste imeli problemov s predolgimi ali prekratkimi rokavi ali hlačnicami, preširokim pasom, ozkimi rameni, predolgim suknjičem …

Všeč vam je kroj oblačila, pa barva tkanine ni prava, ali pa bi želeli tudi izvedbo v toplejšem ali finejšem materialu. Vse to vam uredimo mi.

Naše cene so primerljive s cenami konfekcije v trgovini, vendar pa tam ne dobite oblačil, ki so z veliko natančnostjo izdelana samo za vas, po vaših merah in vaših željah.

Izbirate lahko med najboljšimi tkaninami priznanih blagovnih znamk, kot so: Ermenegildo Zegna, Botto, Loro Piana, Cerutti, Pierre Cardin, Armani, tkane iz volne kot so kašmir, cool wool, Super 100's, 120's, 150…, ali pa večno iskane mešanice iz volne, poliestra in elastana. Na zalogi imamo tudi tkanine za »casual« oblačila kot so bombaž, lan, svila

Izdelamo vam:       Moške obleke

                                      Suknjiče

                                           Hlače

                                               Srajce

                                                   Telovnike

                                                        Zimske plašče

                                                              Smokinge

                                                                    Povejte sami

Privoščite si najboljše!   Unikatni izdelek visokega kakovostnega razreda, izdelan samo za vas!

 

PR © 2011